AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, Yozgat'ın 8 yıl içerisinde sağlık, eğitim, tarım olmak üzere birçok alanda hizmetler aldığını belirterek, "Üniversite kuruldu, gelişimini hızla sürdürmektedir. Hızlı tren çalışmaları devam etmektedir. Duble yollarımız tamamlanma aşamasına gelmiştir. Toplu konutların yapılması ile kentte konut sorunu çözülmüştür" dedi.
AK Parti Hükümetine kuruluşundan bu güne Yozgat halkının büyük destekler verdiğini, bu desteklerinde karşılığının hizmetler olarak dönmeye devam ettiğini kaydeden AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek, Yozgat’ta hafta sonu ve dün çeşitli kurum ve kuruluşları ziyareti sırasında Gazetemiz Haber merkezine yaptığı nezaket ziyaretinde Yozgat’ın bir bütün halinde gelişmesi ve kalkınması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Yozgat’ı birlikte geliştirmenin çabası içerisinde olduklarını anlatan Çiçek, "Biz Milletvekilleri olarak Ankara’dan Yozgat’a neler yapabilirizin çalışmalarını devam ettirirken, Valimiz, Belediye Başkanımız, Sivil Toplum Örgütlerimiz ve müteşebbislerimiz de imkânlar ölçüsünde Yozgat’a kalıcı hizmetler vermenin çabası içerisindedirler" dedi.
Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir gazetecinin gündeme getirip, daha sonra Dernekler Federasyonu tarafından yapılan açıklamalar üzerine Yozgat’ın isminin Bozok olarak değiştirilmesi ile ilgili konulara açıklık getiren Çiçek, Milletvekilleri olarak özellikle yapılan veya yapılmış olan özel bir çalışmanın bulunmadığını anımsattı.
Çiçek, "Bizim özel bir amacımız ve maksadımız yoktur. Geçmiş yıllarda halen sebebi bilinmeyen ve Yozgatlı olmayan bir milletvekili tarafından Meclis Başkanlığına verilen önerge sonucu Bozok isminin değiştirilerek Yozgat yapılması, bizim bin yıllık kültürümüz ve tarihimiz elimizden alınmıştır. Bunu tekrar istemek suç mu?" diye konuştu.